Презентация RECEIPE BOOK онлайн

На нашем сайте вы можете скачать и просмотреть онлайн доклад-презентацию на тему RECEIPE BOOK абсолютно бесплатно. Урок-презентация на эту тему содержит всего 13 слайдов. Все материалы созданы в программе PowerPoint и имеют формат ppt или же pptx. Материалы и темы для презентаций взяты из открытых источников и загружены их авторами, за качество и достоверность информации в них администрация сайта не отвечает, все права принадлежат их создателям. Если вы нашли то, что искали, отблагодарите авторов - поделитесь ссылкой в социальных сетях, а наш сайт добавьте в закладки.



Оцените!
Оцените презентацию от 1 до 5 баллов!
  • Тип файла:
    ppt / pptx (powerpoint)
  • Всего слайдов:
    13 слайдов
  • Для класса:
    1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11
  • Размер файла:
    2.59 MB
  • Просмотров:
    57
  • Скачиваний:
    1
  • Автор:
    неизвестен



Слайды и текст к этой презентации:

№1 слайд
RECEIPE BOOK
Содержание слайда: RECEIPE BOOK

№2 слайд
Vinegrete. - gr. carrots -
Содержание слайда: Vinegrete. -500 gr. carrots -500 gr. beetroots -500 gr. potatoes -500 gr. sour cabbage -1 can. of pea -2 spoons off oil -Salt, pepper  

№3 слайд
Holiday Chicken Salad cups
Содержание слайда: Holiday Chicken Salad 4 cups cubed, cooked chicken meat 1 cup mayonnaise 1 teaspoon of paprika 1 1/2 cups of dried cranberries 1 cup of chopped celery 2 green onions, chopped 1/2 cup of minced green bell pepper 1 cup of chopped pecans 1 teaspoon of seasoning salt ground black pepper to taste

№4 слайд
Crab Salad Mix the lemon
Содержание слайда: Crab Salad Mix the lemon juice, mayonnaise and yogurt. Combine the dressing with the remaining ingredients except the lettuce. Serve the crab salad on a bed of shredded lettuce. Garnish with cucumber and lemon slices and accompany with brown bread and butter. If you are using fresh crabs in their shells you will need two large crabs to produce the weight specified. The dish looks good garnished with crab claws.

№5 слайд
Grilled Cheese Sandwich
Содержание слайда: Grilled Cheese Sandwich 4 slices white bread 3 tablespoons of butter, divided 2 slices of Cheddar cheese

№6 слайд
London Particular Pea and Ham
Содержание слайда: London Particular (Pea and Ham) Soup 15 Gram Butter ( 1/2 oz) 50 Gram Streaky bacon, rinded and chopped plus extra fried or grilled pieces for garnish (2 oz) 1 Medium Onion, chopped 1 Medium Carrot, diced 1 Sticks Celery, chopped 450 Gram Split dried peas (1 lb) 2.3 Litres Ham or Chicken stock (4 pints) 4 Tablespoon Natural yogurt

№7 слайд
chicken weighing kg with
Содержание слайда: 1chicken weighing 1 kg 400 with liver 1chicken weighing 1 kg 400 with liver 200 g button mushrooms, 3 stalks parsley 60 g butter, 20 g bread  700 g potatoes salt, pepper.

№8 слайд
kg beef . kg pork onions
Содержание слайда: 2kg beef 0.5kg pork 3 onions black pepper salt water

№9 слайд
COOKING COOKING Pour cold
Содержание слайда: COOKING: COOKING: Pour cold water in a saucepan and boil it. Add salt and 2-3 laureate leaves into water. Throw pelmeni into boiling water. Boil them for 5-10 minutes and they appear on the top of the water. Take pelmeni out of the water. Use a skeem. Enjoy eating pelmeni with soure cream or ketchup or both.

№10 слайд
dough dough tomatoes a large
Содержание слайда: * dough; * dough; * 2 tomatoes; * a large piece of cheese; * a packet of ham; * mushrooms; * mixed herbs and salt.

№11 слайд
Pre-heat oven to C F Gas .
Содержание слайда: Pre-heat oven to 150 °C / 300 °F / Gas 2. Pre-heat oven to 150 °C / 300 °F / Gas 2. Heat the lard in an oven proof casserole and brown the beef. Add the onions and cook for 3 minutes. Add the remaining vegetables and mustard, cook for 5 minutes. Pour in the beer, bring to the boil and turn off the heat. Add the bouquet garni, cover and cook in the oven for 2 hours, checking and stirring every 40 minutes. Add a little water if necessary. Mix the flour and butter, stir into the stew to thicken and remove the bouquet garni.

№12 слайд
Crepes with Serrano Ham, Brie
Содержание слайда: Crepes with Serrano Ham, Brie and Cantaloupe . Refrigerate and let rest for one hour. This batter makes about 20 or so small 7 inch crepes. Put a little butter in a small nonstick skillet on medium heat. When warm, ladle about 1 oz of batter into the pan, swirling around (note that the first one always comes out a little funny, so make it and eat it, or toss it). When it's ready to flip (usually about 30-60 seconds), it will be dry on top and crinkly around the edges. Use a rubber spatula to peek if necessary, when it gets close to being ready to flip it will release from the pan. Here's a blurry pic of one almost ready to flip.

№13 слайд
. Бакунович Полина .
Содержание слайда: 1. Бакунович Полина 1. Бакунович Полина 2. Преснякова Елена 3. Сидляр Стефан 4. Костин Евгений 5. Федюнина Полина LYCEUM #1 10 FORM ORENBURG RUSSIA

Скачать все slide презентации RECEIPE BOOK одним архивом: