Презентация Traditional cuisine of Japan онлайн

На нашем сайте вы можете скачать и просмотреть онлайн доклад-презентацию на тему Traditional cuisine of Japan абсолютно бесплатно. Урок-презентация на эту тему содержит всего 25 слайдов. Все материалы созданы в программе PowerPoint и имеют формат ppt или же pptx. Материалы и темы для презентаций взяты из открытых источников и загружены их авторами, за качество и достоверность информации в них администрация сайта не отвечает, все права принадлежат их создателям. Если вы нашли то, что искали, отблагодарите авторов - поделитесь ссылкой в социальных сетях, а наш сайт добавьте в закладки.
Презентации » Английский язык » Traditional cuisine of Japan



Оцените!
Оцените презентацию от 1 до 5 баллов!
  • Тип файла:
    ppt / pptx (powerpoint)
  • Всего слайдов:
    25 слайдов
  • Для класса:
    1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11
  • Размер файла:
    10.94 MB
  • Просмотров:
    75
  • Скачиваний:
    0
  • Автор:
    неизвестен



Слайды и текст к этой презентации:

№1 слайд
Traditional cuisine of Japan
Содержание слайда: Traditional cuisine of Japan

№2 слайд
Cooking on the Japanese
Содержание слайда: Cooking on the Japanese islands began in 10-5 millennium BC. Cooking on the Japanese islands began in 10-5 millennium BC. At the same time scientists amazed that ancient Japanese not only cleverly used the gifts of nature, but in those early years of civilization knew how to smoke meat, dug "refrigerators" (3-meter hole in the ground) and knew the properties of edible products.

№3 слайд
Somewhere in the V century
Содержание слайда: Somewhere in the V century BC. e. Japanese engaged in the cultivation of wild plants, but the real era of agriculture began in the third century BC, when they began to cultivate rice fields.

№4 слайд
Rice was not only a staple
Содержание слайда: Rice was not only a staple food, but also the founder of the cultural and culinary traditions of Japan. Rice for centuries was also a universal monetary unit to pay and the services rendered. There is such a thing as "Coke." This is a necessary quantity of rice for one person to live a year. With coca measured position in Japanese society. Rice was not only a staple food, but also the founder of the cultural and culinary traditions of Japan. Rice for centuries was also a universal monetary unit to pay and the services rendered. There is such a thing as "Coke." This is a necessary quantity of rice for one person to live a year. With coca measured position in Japanese society.

№5 слайд
Currently, Japanese cuisine
Содержание слайда: Currently, Japanese cuisine is very popular all over the world. This is due largely to the fact that the Japanese are food philosophically. Healthy, high-calorie, and it is very tasty food - this is the way to longevity.

№6 слайд
I want to bring to your
Содержание слайда: I want to bring to your attention some Japanese dishes.

№7 слайд
Snack
Содержание слайда: Snack

№8 слайд
Sashimi salad with beet roots
Содержание слайда: Sashimi salad with beet roots and honey-mustard dressing Сашими из свеклы с салатом корн и медово-горчичной заправкой

№9 слайд
Yaki udon noodles with
Содержание слайда: Yaki udon (noodles with seafood in Japanese) Яки удон (лапша с морепродуктами по‑японски)

№10 слайд
Assorted sushi rolls
Содержание слайда: Assorted sushi rolls Суши-роллы ассорти

№11 слайд
Age Tofu Агэ Тофу
Содержание слайда: Age Tofu Агэ Тофу

№12 слайд
Main courses
Содержание слайда: Main courses

№13 слайд
Japanese pilaf Плов по японски
Содержание слайда: Japanese pilaf Плов по‑японски

№14 слайд
Tonkatsu Свинина по японски
Содержание слайда: Tonkatsu Свинина по‑японски

№15 слайд
Japanese sea bream with sauce
Содержание слайда: Japanese sea bream with sauce nittsuke Японская дорада с соусом нитцуке

№16 слайд
Dessert
Содержание слайда: Dessert

№17 слайд
Creme caramel with lemon
Содержание слайда: Creme caramel with lemon grass, chili, sake and anise Крем-карамель с лимонной травой, чили, саке и анисом

№18 слайд
Manju - a kind of sweets
Содержание слайда: Manju - a kind of sweets wagashi Japanese pastry with sweet bean paste anco.

№19 слайд
Dango-they are rice balls on
Содержание слайда: Dango-they are rice balls on a stick sweet sauce poured Mitarashi. Japanese sweets are different from other sweets and views, and the method of preparation and the lack of sweet bean paste anco.

№20 слайд
Delicate Japanese green tea
Содержание слайда: Delicate Japanese green tea ice cream from the Match

№21 слайд
And the Japanese love Shiba
Содержание слайда: And the Japanese love Shiba Inu - a breed of hunting dogs bred in Japan. At home is the most popular and widespread . In Japanese Shiba Inu means " Little Dog from the forest , full of bushes ." It has a historical basis , because the breed was originally brought into the bush to hunt small game . That is why the size of small dogs . However, despite its compact size, this small dog breed is quite suitable for hunting large animals such as bears , deer, wild boar .

№22 слайд
Содержание слайда:

№23 слайд
Содержание слайда:

№24 слайд
Содержание слайда:

№25 слайд
Thank you for your attention
Содержание слайда: Thank you for your attention

Скачать все slide презентации Traditional cuisine of Japan одним архивом: